Uncategorized

Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda iz yer kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Giderek kötü revişatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem ortamında birikmeye mebdelayabilir. Bu boyut vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıyaşlır. 40 evetşın üstündeki bireylerde elan zait görülür. Hatta okkalı gaile kaldırmak kabil dayanıklı fiziki hareketlerde mevcut insanlarda, elan zait rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da baz nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, sorumluluk, bel ve mebdeinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve genetik yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Tagaddi Önerileri Ongun dolgunca su tüketin. Akarsu, eklemlere dayanak sağlamlar. Bu yüzden her sıra en az 8 bardak su sinemek gerektiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde süt, kefir, ayran kabil faik kalsiyumlu besinler de, kemik sağlamlığına katkı sağlamlar. Sebzevat ve meyve tüketin. Kemik sağlamlığı sinein, vitamin ve minerallerin muvazeneli bir şekilde kırmızıınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti faik olan sebze ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvansal proteinlerin zait çalımı sonucunda idrarla bile kalsiyum atımını zaitrır. Kemik sağlamlığını gözetmek sinein kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun yerine fasulye, mercimek, bezelye kabil protein bakımından gönç bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 bakımından gönç olan evetğlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik sağlamlığını yararlı yönde etkiler. Yeşil çkamer sinein. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yararlı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip evetğu sinein, kemiklere dayanak olur. Hatta kireçlenmeden kaynaklanan ağrılara ve şanlayışkinliğe de iyi gelir. Kaide kireçlenmesini azaltmak sinein yemeniz gerekenler; Yapılan fasılaştırmalara için meyve ve sebze bakımından gönç beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin dokunaklı üstelikşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve sarımsak kabil sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://askacisi.name.tr/ https://tropikalmeyveler.name.tr/ https://egitici.name.tr/ https://kartalmarangoz.name.tr/ https://seomakalefiyatlari.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al
Puro Satın Al puff bar satın al